• Psychologische expertise in arbeidsmogelijkheden

over ons

Joosen Re-Integratie & Advies is gespecialiseerd in het adviseren en re-integreren van mensen die een (grote) afstand ervaren tot de arbeidsmarkt.

Wij zijn een klein en kundig bureau dat werkt vanuit een persoonlijke aanpak. Onze werkwijze is praktisch en informeel. Geen geprotocolleerde of groepsgewijze aanpak, maar altijd een individuele benadering. Wij werken niet vanuit beperkingen maar gaan juist op zoek naar wat wel kan! Daardoor kunnen wij, als geen ander, de vertaalslag naar arbeidsmogelijkheden maken.

Het team van Joosen Re-Integratie & Advies bestaat uit ervaren loopbaanadviseurs (aangesloten bij NOLOC), registerpsychologen (NIP) en coaches. Er is veel kennis over én ervaring met mensen met psychische klachten of complexe diagnoses. Zoals autisme, AD(H)D, niet aangeboren hersenletsel (NAH), trauma’s of persoonlijkheidsproblematiek.

Onze psychologische achtergrond biedt veel toegevoegde waarde. Wij luisteren, begrijpen en adviseren vanuit onze expertise. Het resultaat? Een duurzaam plan van aanpak, waarin duidelijk staat aangegeven hoe te handelen, voor zowel cliënt, werkgever als bedrijfsarts.

Joosen Re-Integratie & Advies,
psychologische expertise in arbeidsmogelijkheden.
Het kantoor is gevestigd in westelijk Noord-Brabant. Ons bezoekadres is Bovenstraat-Erf 28b in Hoeven (gemeente Halderberge).

dsc00793

Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:
telefonisch 0165 – 764137
per mail info@joosenadvies.nl