• Psychologische expertise in arbeidsmogelijkheden

Re-integratie tweede spoor

We spreken van re-integratie tweede spoor wanneer we te maken hebben met een vorm van re-integratie waarbij de zieke werknemer wel arbeidsmogelijkheden heeft, maar niet terug kan naar de huidige werkgever. Of wanneer dit niet helemaal zeker is.

Bij Joosen Advies bieden we tijdens dit traject ondersteuning bij het zoeken naar passende mogelijkheden. Dat doen we soms door te enthousiasmeren en door mensen weer in beweging te brengen. Maar soms ook door juist stapsgewijs te gaan en goed te doseren. We brengen de interesses en kwaliteiten van de medewerker in kaart, de kansen en – indien gewenst of nodig – het werk/denkniveau.

Wij zorgen voor een goede voorbereiding op de terugkeer naar de arbeidsmarkt en maken hier ook echt werk van. We helpen onder andere met het opstellen van een goede gemotiveerde brief en eigentijdse CV en bereiden voor op het sollicitatiegesprek. Ook het gebruik van moderne sociale media zoals LinkedIn komt aan bod. We beschikken over een online zoekprogramma om het netwerken en solliciteren te ondersteunen.

Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:
telefonisch 0165 – 764137
per mail info@joosenadvies.nl

ik heb mijn
zelfvertrouwen
terug gevonden